ooh en sån mysig dag de blev ♥

Idag har jag vart ledig hela dagen sköönt :)

Och idag har jag haft fin-besök av världens finaste Anna Löfgren ^^ Äntligen de var på tiden att vi träffades, riktigt trevligt var det! Känndes som de vore igår vi sågs senast omän vi kom fram till att de närmade sig TVÅ ÅR SEN SIST =O Så länge får de inte dröja till nästa gång!

Började dagen med att möta upp hon på busstation och sedan gick vi och handlade för att laga lunch tsm, blev TACOS mums ^^  Dagen bestod även av massa prat och lite te och så hann vi även med en film innan de var dags att vandra tillbaka till busstationen :)

TACK ANNA FÖR EN UNDERBAR DAG ♥ Känndes så otroligt skönt att träffa dig igen !

(hittade bara en gammal bild på oss och insåg att jag glömt använda kameran idag med hehe :P)


Och inte nog med de sedan begav jag mig in till shopping som hade kvällsöppet ikväll och så visade det sig att Emma.a var lite sugen på det med så hon hoppade in i bilen och kom in  och gick på stan med mig en stund och sen drack även vi te och surrade lite (en hel del om utbildningar ^^)

Tack Emma för en mysig kväll ^^


Och nu säger jag Godnatt på er alla mina kära vänner 


Och tack för alla svar ni som kommenterade mitt senaste inlägg :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Studera ?

Hmm har faktiskt börjat fundilera om man skulle ta och utbilda sig lite mer..

.
.
Blev så inspirerad då min älskling satt och leta utbildningar och sökte universitet förra veckan.
Men vad och vars!? Hur ska man veta vad som kommer ge ett jobb i slutändan med bra betalt, och så måste man ju vara säker på att det är något man vill ge några år till att plugga. 
.
.
.
Har tittat på Beteendevetenskapligt kandidatprogram men de finns bara i Uppsala och Lund även tittat på Psykologi och Lärare ( som kanske inte är de bästa jobbet om man vill ha bra betalt) Vad skulle jag tycka var intressant att fördjupa mig i !? Jaa de intresserar mig, människan och hur vi fungerar och beter oss så tycker de låter riktigt intressant men har ingen aning om vad man egentligen skulle kunna jobba som efter de?
.
.
.
Skulle vilja göra något som hjälper människor men på vilket sätt måste jag väl fundera ut!
.
.
.
Sen skulle jag ju tycka de vore härligt att få åka iväg och volontär-arbeta.
Mycket man vill och hur ska man hinna med allt..
Man måste ju jobba för att kunna tjäna pengar och göra sådant.
Ujuj många tankar som snurrar i min skalle. Måste nog läsa lite till om utbildningar och volontärarbete, det bästa vore ju om man kunde kombinera det ^^ mitt i allt så börjar man ju faktiskt få lite åldersnojja, jag känner mig gammal och mitt liv är snart slut, men jag vet att fallet inte är så jag är fortfarande ung men tiden rinner iväg så fort ifrån mig och här står jag och har inte riktigt kommit fram till vad jag vill med livet ännu jösses amalia
.
.
.
.
Vad ska jag bli när jag blir stor?
En fråga man lätt kunde svara på då man var liten men som ändrats en hel del med tiden..
.
.
Missionär ville jag bli då jag var yngre kommer jag ihåg iaf hehe
Sen har jag alltid tyckt om kläder sen jag blev lite äldre och det håller jag ju på med just nu. Ett intressant jobb faktiskt tro de eller ej, underbart att få träffa nya människor varje dag. Och det är väl ett sånt jobb jag skulle vilja ha där man träffar människor inte bara sitter på ett kontor hela dagen.. Men jag skulle vilja göra mer för människan/individen än att hjälpa dem hitta rätt kläder. Det är roligt men kanske inte något jag vill pyssla på med hela livet, men just nu tycker jag om det :) men man måste ju tänkte lite mer frammåt än bara nu, omän jag föredrar de uttrycket leva i nuet ^^
.
.
.
Att följa i min mors fotspår har ju även snurrat runt i min skalle, tycker det verkar vara ett intressant jobb faktiskt där man träffar människor och lär dem något de kommer ha nytta av resten av sitt liv :)
.
.
.
Huujja dessa funderingar författare skådespelare missionär säljare psykolog kurator bagerska trafikskolärare religionslärare historielärare....
.
.
.
.
Vad skulle ni andra kunna se mig i för för arbetsroll !? :)
(Kommentera nu kära vänner ^^)
Nu säger jag godnatt 
Vi ses i morgon vackra värld 

// Fia


Permalink Fia Funderar... Kommentarer (5) Trackbacks ()

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

UNICEF vaccinerar i Elfenbenskusten © UNICEF/Asselin

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här:unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Bloggkampanjen
tillsammans med Apotek Hjärtat är en del av vår årliga kampanj ”För varenda unge”. Under en månad anstränger vi oss lite extra för att värva nya Världsföräldrar. Bland annat genom Humorgalan som sänds i TV4 den 1 maj kl 20.

Permalink UNICEF Kommentarer (0) Trackbacks ()