dan före dan före dopparedagen

eller hur man nu skriver :P

22712 iaf hehe
Idag har jag jobbat och dagen gick faktiskt ganska så fort :) sen så hämtade mamma, jocke och fredrik upp mig och vi åkte ut till storheden och tittade där och sen så åkte vi hem hit och åt pizza och tittade lite på tinas jul spännande va !? :P sen har jag pysslat på lite här hemma med julfix och nu ska jag hoppa i säng bara två nätter kvar innan självaste julafton :D
God Natt
//Fia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Årets Första Julbord :)

Ikväll så har vi haft pappa min på besök,  då vi var och handlade jag oskar och pappa funderade vi, vad ska vi laga till middag och de slutade med ett mini-julbord :)

Så de blev potatis, prinskorv, köttbullar, sill, gravadlax, kalvsylta, rödbetssallad och ägg-halvor med majonäs och räkor på några.
Julbord


Sådär ser ett mini-julbord ut i mitt "stora" kök ^^

Riktigt gott var de, och sen så provade vi blossa lingon efter maten :) men den hör nog inte till favoriterna av min trio av glögg-flaskor (som jag för övrigt bara köpte för jag tyckte dem var snygga, aldrig gillat glögg innan men iår så föll jag för smaken också :P )


Och till glöggen så tittade vi på happy feet tsm den e så mysig den filmen :)
Snart e de jul på riktigt gott folk hoppas ni alla är klar med alla julklappar och sånt :)
själv har jag tre kvar, men de löser sig nog nåja nu ska vi lägga oss och sova i våra fina jul-sängkläder ^^ 



Ska bara komma med mitt heta tips i dessa juletider http://unicef.se/gavoshop/kategorier/12-mest-behovda-just-nu ist för att gå på max efter julen för ni är less julmaten stanna hemma och ät lite till och så beställer ni lite vaccin till de små barnen som behöver de ;) smart va!?

God Natt på er ^^

// Fia

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 dagar kvar :O

HJÄLP är bara 4 dagar kvar eller denna dagen har ju som redan gått så är ju 3 dagar till självaste JULAFTON jösses vad tiden gick fort. 


Julkänslan kommer och går i kroppen, tände nyss fjärde ljuset iaf känndes mysigt :)

Ikväll har vi haft vår finaste Carro på besök i "stugan" våran, efter middagen gick jag Carro en lång lång lång och trevlig promenad. Blev nog rätt många kilometer i slutändan :D HÄRLIG känsla och dessutom så gick jag till jobbet idag och Oskar kom och mötte upp mig efter jobbet så då gick vi hem tsm eller vi gick till örnäsets-centrum och hämtade ut ett paket jag beställt till mor som hon ska få i julklapp ;) sen gick vi hem :P

och nu ska jag slå in några julklappar och lyssna på lite julmusik i ett försök att locka fram ännu mer julkänsla <3 (eller ja de blev visst how i meet your mother hehe :P kanske blir lite julmusik sen då :D )


Hittade ett finurligt julcitat som jag tänkte dela med mig av :  

Anledningen till att vi alla går på högvarv inför julen med den eviga, oåterhållsamma och ofta knasiga julklappsshoppingen är antagligen att vi inte riktigt vet hur vi ska uttrycka våran kärlek i ord.
- Harlan Miller


Jo och får ni lite över efter ni är klara med årets julhandel så finns de en jätte bra sida:  http://unicef.se/gavoshop/kategorier/12-mest-behovda-just-nu
om man skulle råka ha över lite till de barn som är i nöd :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julkänslan som smälte bort..

Alltså jag tror inte rikligt jag gillar å bli vuxen,
jag menar de mesta blir ju så tråkigt omän man får bestämma allt själv när man ska lägga sig och vad man ska laga för mat osv, (fast då måste man laga maten själv och diska allt efter en också :P hehe ) .

Julen var nog ändå bäst då man var lite yngre och fortfarande hade de där pirret i magen nästan hela december månad, nu kommer de bara kvällen innan för mig iaf hehe :P

Kanske bristen av julkänsla beror på att jag saknar ugn nu så jag inte har fått baka så mycket som jag velat nu inför julen =/ 


Nåja då snön slutar slaska så löser sig nog det mesta ska ni se hehe ;)

Jag har föresten gått och börja tycka om GLÖGG som jag aldrig tyckt om innan, men provade blossas vita äppel-glögg och den + mandel och russin vart ju riktigt gott :) OCH sen måste jag ju bara säga att dom ÄNTLIGEN på flera år lyckats med julkalendern i år den e ju riktigt mysig ^^


OCH så måste jag ju bara tipsa om att ist för att köpa onödiga små julklappar kan man köpa fina gåvor i form av vaccin skolböcker osv till barn som verkligen behöver dem på UNICEF´s hemsida http://unicef.se/gavoshop/kategorier/12-mest-behovda-just-nu


Permalink UNICEF Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

UNICEF
Foto : UNICEF

Permalink UNICEF Kommentarer (0) Trackbacks ()